Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Вересня, 2019 р., 16:58
«Співець прекрасного і вічного» - під такою назвою  пройшла літературна година в бібліотеці  с.Опарі, присвячена творчості М.Коцюбинського. Його творами захоплюються, їх вивчають в освітніх закладах.   Також твори  перекладено  багатьма мовами світу.
23 Вересня, 2019 р., 09:46
Міжнародний день миру відзначають у всьому світі за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства і вогню. Його почали святкувати у 1982 році. Привернути увагу до проблеми миру на землі - ось основна мета цього свята. Сьогодні, коли в  нашій країні лунають постріли та проливається людська кров, міжнародний день миру є особливим святом.  З метою привернення уваги учнів школи до питань збереження миру задля стійкого прогресу людства та дотримання принципів гуманності, свободи, добра  і поваги, що закладені в Декларації Генеральної асамблеї ООН про право народів на мир, 21 вересня 2019 року у Народному домі села Летня відбувся флешмоб «Діти України  за мир та єдність», в якому прийняли участь учні 5-7 класів. За допомогою патріотичного флешмобу діти ще раз підкреслили  своє прагнення до єдності та миру в Україні. Загалом захід пройшов цікаво, як учасники, так і глядачі отримали багато позитивних емоцій. 
19 Вересня, 2019 р., 16:09
Повідомляємо, що в смт.Меденичі 20.09.2019 року з 9.00-17.00 год. в зв’язку з плановим роботами Дрогобицьким РЕМ планується відключення електроенергії по вул. Паркова, Полуботка, Шкільна.
18 Вересня, 2019 р., 16:36
17вересня виповнилось 155 років від дня народження Михайла Коцюбинського. Блискучий новеліст, що створює невеликі за розміром, але психологічно напружені твори. Під знаком Коцюбинського розвивалася чи не вся українська психологічна проза першої половини хх століття. Вплив його імпресіоністичної манери відчутний у різних молодих майстрів двадцятих років. Саме Михайло Коцюбинський одважився заглянути в такі глибини людської психіки, які відкривалися небагатьом, він безбоязно переступив табу і розкривав неоднозначність та суперечливість душевного світу, той сенс складності, який був важливою рисою європейського модернізму. "Михайло Коцюбинський, один з найкращих майстрів українського слова" під такою назвою в Меденицькій центральній бібліотеці організована виставка письменника.
17 Вересня, 2019 р., 12:00
У неділю, 15 вересня, у Меденичах відбувся Фестиваль меду, який поступово стає візитівкою громади та улюбленим святом мешканців селища.
12 Вересня, 2019 р., 14:55
В КП "Сонячні Меденичі" на постійну роботу потрібні кваліфіковані працівники за спеціальністю: будівельник, електрик. Високооплачувана заробітня плата.
12 Вересня, 2019 р., 12:14
Однією зі складових НУШ є створення сучасного освітнього середовища, що сприяє різним формам роботи, мотивують до навчання. 
12 Вересня, 2019 р., 10:42
11вересня виповнилося 155 років від дня народження Павла Арсеновича Грабовського(1864-1902),українського поета, публіциста, перекладача. В Меденицькій бібліотеці була проведена експрес-інформація та організована книжкова виставка Українці, браття милі, Відгукніться, де ви є, Чи живі ще, чи в могилі Давня слава зогниє?
11 Вересня, 2019 р., 10:52
10 вересня до 60-ої річниці з дня народження М.Дочинця в бібліотеці села Летня було проведено годину роздумів по книжці "Многії літа-благії літа".Бібліотекар ознайомила читачів з унікальним осмисленним устрієм життя однієї людини.Це не просто безцінні крихти майбутніх знання і вмінь,це маленькі секрети -поради карпатського мудреця,як жити довго в здоров'ї,щасті,радості і мудрості.
11 Вересня, 2019 р., 10:11
10 вересня до 60-ої річниці з дня народження М.Дочинця в бібліотеці села Летня було проведено годину роздумів по книжці Многії літа-благії літа.Бібліотекар ознайомила читачів з унікальним осмисленним устрієм життя однієї людини.Це непросто безцінні крихти майбутніх знання і вмінь,це маленькі секрети -поради карпатського мудреця,як жити довго в здоров'ї,щасті,радості і мудрості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь