Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Жовтня, 2019 р., 17:04
Богдан-Ігор Антонич - осібне явище в українській поезії. Йому не минуло й 30 років, а він уже утвердився як поет. Закоханий у природу натхненний лірик, якого Іван Огієнко назвав "сонячним". Митець з неповторним баченням і відтворенням світу. Художник європейського рангу. Смерть передчасно забрала поета , змістом творчості якого було оспівування життя, захоплення усіма його буйними, нестримними, сказати б, язичницькими проявами: Я, сонцеві життя продавши За сто червінців божевілля, захоплений поганин завжди, поет весняного похмілля. З нагоди 110 річниці від дня народження поета 8 жовтня працівники Меденицької центральної бібліотеки провели інформаційну годину "Пісня про вічну молодість". Також в бібліотеці організована книжкова виставка :"Не гордуй ти життям молодим".
07 Жовтня, 2019 р., 15:27
Щедра осінь поділилась з нами подарунками, овочами та фруктами. 5.10 в Народному домі працівниківниками культури та бібліотеки було проведено майстер - клас "Дари осені". Діти мали можливість розкрити свою творчість, проявити фантазію, використавши природні матеріали, даровані матінкою-Землею. Кожний виріб - це витвір мистецтва. Неначе господарка - осінь завітала у гості з казковими героями.
04 Жовтня, 2019 р., 15:10
Меденицькою слищною радою реалізовано проект будівництва вуличного освітлення по вул.Перемоги в с.Опарі. В ході реалізації даного проекту було встаровлено 30 опор та ліхтарів.
04 Жовтня, 2019 р., 12:14
Житлова субсидія є безповоротною адресною державною соціальною допомогою мешканцям домогосподарств, які проживають в житлових приміщеннях (будинках) і не можуть самотужки платити за житлово-комунальні послуги.
04 Жовтня, 2019 р., 10:01
Шановні освітяни! Сьогодні настало Ваше свято — День вчителя. Спасибі Вам за Вашу благородну працю, яку ви виконуєте сумлінно і з любов’ю вже багато років поспіль. Ви вмієте заразити своїх учнів жагою знань, як ніхто інший. Просимо Вас радувати своєю роботою якомога більше поколінь, будьте щасливі і здорові!
02 Жовтня, 2019 р., 17:22
Поезія... Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Наше селище Меденичі багате талантами. Треба тільки їх помічати та відкривати для себе. Одна з таких талановитих людей це Віра Бережницька, лікар педіатр, яка все своє життя присвятила дітям. Сьогодні 2 жовтня вона завітала до нас в літературну вітальню Меденицької публічної бібліотеки з презентацією своєї книги поезій "Життєве поле". Під час цієї зустрічі Віра Бережницька поділилася секретами того, що надихнуло її на створення цих віршів. У підготовці проведення цього заходу взяли участь працівники Меденицької публічної бібліотеки, народного дому і Дробицької районної бібліотеки для дітей.
30 Вересня, 2019 р., 09:22
Бажаємо вам професійного зростання, творчої наснаги, вдячних користувачів, матеріальних достатків, суспільного визнання та відчуття справжнього задоволення від своєї роботи, дружнього взаєморозуміння та підримки. Міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, родинного тепла, злагоди й добробуту вам та вашим родинам.
27 Вересня, 2019 р., 15:56
27 вересня працівники КЗ"Меденицька публічна бібліотека" в. о. директора Л. Дмитрюк, бібліотекар Меденицької центральної бібліотеки Г. Біла взяли участь у тренінгу "Навчаємось ефективно впливати на зміни у своїй громаді", який організувала "Школа культурних студій" департаменту з питань культури національностей та релігій Львівської обласної ради.
27 Вересня, 2019 р., 15:28
 Меденицька селищна рада  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
27 Вересня, 2019 р., 15:06
Шановні працівники закладів дошкільної освіти ! Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь