Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Жовтня, 2019 р., 10:28
Національний банк України 25 жовтня 2019 року ввів у обіг банкноту номіналом 1 000 гривень. За словами Голови Національного банку, ключові переваги введення в обіг нової банкноти номіналом 1 000 гривень – підвищення зручності розрахунків та скорочення витрат на виготовлення та оброблення банкнот. Поява нової банкноти зменшує середню кількість банкнот, які доводиться носити із собою, і спростить розрахунки та заощадження.
28 Жовтня, 2019 р., 14:23
Реалізується мікропроект "Капітальний ремонт огорожі кладовища в смт.Меденичі". На даний час проводиться демонтаж старої огорожі з подальшим очищенням, фарбуванням та встановлення її на задній частині кладовища. Встановлюються і зварюються нові частини кліток огорожі.
28 Жовтня, 2019 р., 10:20
25 жовтня в бібліотеці села Летня було проведено історичну годину "Степан Бандера-борець за волю України". Серед подвижників українського національно-визвольного руху однією з найяскравіших знакових постатей, беззаперечно є Степан Бандера. Провідник ОУН, лідер визвольного руху, символ героїчної та безкомпромісної боротьби українців за власну державність і свободу. Степан Бандера-людина-легенда, гордість нашої нації.
24 Жовтня, 2019 р., 15:06
Сьогодні з робочим візитом в Меденицьку ОТГ завітали гості з Вінничини: голова Гайсинської РДА та представники Кунківської і Краснопільської ОТГ.
23 Жовтня, 2019 р., 17:16
Де б ми не були, скрізь ми відчуваємо поклик рідної землі. П.Анна Січ та п.Марія Бандера, батьки яких є вихідцями з України, а самі вони проживають в Канаді, приїхали на Батьківщину. В минулому гості були вчитилями початкових класів, тому прийняли запрошення на зустріч з вчитилями початкових класів Меденицького методичного центру. Педагоги за круглим столом обмінялися досвідом щодо організації освітнього процесу в Україні та Канаді. А ще гостей з Канади та наших вчителів обєднала любов до пісні, відлуння якої у своїх серцях гості повезли до своїх домівок.
23 Жовтня, 2019 р., 17:00
Меденицькою селищною радою реалізується мікропроект "Капітальний ремонт Народного дому с.Летня". На даний момент зроблено демонтаж старої підлоги та проводиться завіз глини. А також силами громади ведуться роботи по очищенню стічних канав біля Народного дому, садочку, магазину та сільської ради.
18 Жовтня, 2019 р., 15:58
В селі Летня на територію недобудованої нової школи та в приміщення самої школи ВСІМ особам (особливо дітям) вхід суворо ЗАБОРОНЕНИЙ, з метою запобігання травматизму та нещасних випадків. На будівлі школи при входах розміщенні попереджувальні таблички.
15 Жовтня, 2019 р., 12:38
Спочиньте з миром рідні козаченьки ми будем жити і боротися за вас! Ніколи не забуде Україна - ненька героїв славних, що пішли від нас! 14.10.2019р. було проведено віче, покладання квітів та запалення свічок біля пам'ятника Небесної Сотні.
11 Жовтня, 2019 р., 15:52
В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також й  державне свято - День захисника України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь