Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Березня, 2022 р., 09:50
Відповідно до наказу начальника Львівської обласної військової адміністрації від 17.03.2022 року № 24/22 РОЗГОЛОШЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ під час дії правового режиму воєнного стану підприємств, установ, організацій, що належать до сфери оборонно-промислового комплексу України, які розташовані та діють на території Львівської області поширювати виключно після погодження із: 
17 Березня, 2022 р., 14:40
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України доводить до відома населення інформацію про сервіс (чатбот) «Юридичний порадник для ВПО», розробленого швейцарсько-українською Програмою EGAP та командою БФ «Право на захист» за підтримки Мінреінтеграції та Мінцифри.
17 Березня, 2022 р., 10:08
Ще до початку війни на території Львівської області прийняли мораторій на заборону використання російськомовного культурного продукту у громадському просторі. Можливо тепер українцям слід відмовитись від мови окупанта зовсім?
16 Березня, 2022 р., 10:07
У вівторок, 15 березня, Верховна Рада України ухвалила закон № 7168, яким продовжено строк дії воєнного стану до 25 квітня.
15 Березня, 2022 р., 16:19
З перших днів військової агресії в Меденицькій громаді ведеться робота по забезпеченні всім необхідним армії, гуманітарній допомозі тим, хто потребує. Мешканці сіл громади збирали речі першої  необхідності, матраци, спальні мішки,  каремати, засоби гігієни, ліки, теплий одяг.
15 Березня, 2022 р., 16:02
Учні з числа внутрішньо переміщених осіб можуть тимчасово відвідувати ЗЗСО Львівщини за місцем тимчасового перебування
14 Березня, 2022 р., 16:14
 
14 Березня, 2022 р., 15:03
Сьогодні День українського добровольця – день на честь тих, хто зараз захищає незалежність  нашої держави, хто із зброєю в руках відстоює право на мирне життя в Україні. Саме 14 березня  2014 року розпочалося формування першого добровольчого батальйону.  А 17 січня 2017 року  Постановою Верховної Ради було внесено до числа державних свят. З нашої історії ми знаємо, що Запорізька січ – це також воєнізована структура, яка складалася з добровольчих батальйонів, які свого часу стали на захист своєї землі. На даний час добровольці є у всіх частинах армії та в територіальній  обороні.
12 Березня, 2022 р., 17:41
Уряд відшкодує комунальні витрати бюджетам громад, які безкоштовно прийматимуть переселенців
11 Березня, 2022 р., 13:00
Хімічні небезпеки обумовлені наявністю на конкретній території певних виробництв, що використовують токсичні речовини у технологічних процесах; трубопроводів, ємностей, сховищ, а також перевезенням хімічно небезпечних речовин (ХНР). У разі аварійних ситуацій можливі викиди ХНР в атмосферу в кількостях, що становлять небезпеку для людей, тварин, рослин. Своєчасні дії до моменту, під час і після виникнення аварійних ситуацій можуть суттєво знизити загрози і обсяги ураження людей ХНР. У період ведення бойових дій варто врахувати небезпеку використання супротивником хімічної зброї.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь