Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2022 р., 17:41
Уряд відшкодує комунальні витрати бюджетам громад, які безкоштовно прийматимуть переселенців
11 Березня, 2022 р., 13:00
Хімічні небезпеки обумовлені наявністю на конкретній території певних виробництв, що використовують токсичні речовини у технологічних процесах; трубопроводів, ємностей, сховищ, а також перевезенням хімічно небезпечних речовин (ХНР). У разі аварійних ситуацій можливі викиди ХНР в атмосферу в кількостях, що становлять небезпеку для людей, тварин, рослин. Своєчасні дії до моменту, під час і після виникнення аварійних ситуацій можуть суттєво знизити загрози і обсяги ураження людей ХНР. У період ведення бойових дій варто врахувати небезпеку використання супротивником хімічної зброї.
10 Березня, 2022 р., 11:17
Від початку нападу росії на Україну Львівщина прийняла тисячі вимушено переміщених осіб. 
09 Березня, 2022 р., 12:17
Звернення депутатів Меденицької селищної ради до НАТО
04 Березня, 2022 р., 13:12
На випадок пожежі у вашому населеному пункті дзвоніть за телефоном "Дрогобицької пожежно - рятувальної частини"
04 Березня, 2022 р., 12:48
Радіаційна аварія - подія, внаслідок якої втрачено контроль над ядерною установкою, джерелом іонізуючого випромінювання, і яка призводить або може призвести до радіаційного впливу на людей та довкілля, що перевищує допустимі межі, встановлені нормами, правилами і стандартами з безпеки. Про основні заходи, за допомогою яких можна захистити себе і своє здоров’я у випадку радіаційної аварії розповіла керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко.
02 Березня, 2022 р., 16:03
Шановні платники податків, надання консультацій працівниками ГУ ДПС у Львівській області буде здійснюватися за стаціонарними телефонами  із 3 березня  з 10.00 год – 16 00 год.
02 Березня, 2022 р., 15:53
На територію нашої ТГ переїхало чимало людей, які змушені в даний час покинути своє житло. Розміщуючи поселенців, ми дотримуємося певних розпоряджень, а саме розпоряджень Дрогобицької  Районної Військової Адміністрації та розпоряджень селищного голови. Ми поселяємо лише жінок і дітей. Чоловіків віком від 18 до 60 років не приймаємо. У разі супроводу чоловіком сім’ї, дається один день на відпочинок і скеровується на військомат чи територіальну оборону.
02 Березня, 2022 р., 14:16
У зв’язку з військовою агресією РФ, крім проблем військового характеру, мають місце значні міграції населення.
02 Березня, 2022 р., 12:57
Львівщина готова зустрічати ворога, займається виробництвом протитанкових їжаків, коктейлів Молотова і готується обороняти рідну землю. В області триває формування підрозділів Сил територіальної оборони ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь