Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2021 р., 14:35
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, якщо суб’єкт господарювання приймає рішення замість реєстратора розрахункових операцій (далі – РРО) використовувати програмний РРО (далі – ПРРО), то при переході на ПРРО скасовується реєстрація РРО.
09 Листопада, 2021 р., 14:33
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє.
09 Листопада, 2021 р., 14:31
та за яких умов? Дрогобицька ДПI Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що громадяни мають право добровільно подати декларацію про майновий стан і доходи для застосування права на податкову знижку за витратами, визначеними ст. 166 Податкового кодексу України.
09 Листопада, 2021 р., 10:46
9 листопада українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови. Це свято започаткували ще у 1997 році.
07 Листопада, 2021 р., 08:30
День працівника соціальної сфери України — це день людей, які присвятили себе суспільству, народу, людям! І сьогодні, у це прекрасне свято, я хочу привітати Вас і висловити свою величезну пошану та подяку. Саме Ваш труд — безцінний, найважливіший та гідний, бо саме Ви так багато робите для людей. Бажаю Вам сил, приємних сюрпризів та гарного настрою, посмішок та насолоди від кожного дня. Нехай робота приносить тільки радість, а життя буде наповнене яскравими барвами.
05 Листопада, 2021 р., 11:56
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує: cуб’єкт господарювання при виплаті доходів фізичній особі – підприємцю не утримує військовий збір за умови надання такою особою копії документа, що підтверджує її реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності.
05 Листопада, 2021 р., 11:54
стане обов'язковим у 2022 році? Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що з 1 січня 2022 року є обов’язковим застосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку другої-четвертої груп, які проводять готівкові розрахунки.
04 Листопада, 2021 р., 14:53
29 жовтня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Меденицької селищної ради.
04 Листопада, 2021 р., 10:24
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що підпунктом 2  пункту 291.4 статті 291 Податкового кодексу України визначено умови, за яких платник податків може застосовувати другу групу єдиного податку, а саме:
04 Листопада, 2021 р., 10:22
У Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області повідомили, що декларант у період проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування відповідно до підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, виключно шляхом подання нової одноразової (спеціальної) добровільної декларації у порядку, визначеному цим підрозділом.       

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь