Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Жовтня, 2021 р., 14:18
У Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління ГУ ДПС у Львівській області інформують, що у відповідності до законодавчих норм  одноразове (спеціальне) декларування є добровільним. Разом з тим, якщо особа, яка має право на одноразове (спеціальне) декларування не скористується ним (тобто не подасть декларацію), така особа буде вважатися такою, що повідомила контролюючий орган про те, що станом на 31 серпня 2022 року (дату завершення періоду проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування):
11 Жовтня, 2021 р., 17:20
До Дня українського козацтва, Дня захисника України та свята Покрови Пречистої Богородиці, Дня створення УПА!
11 Жовтня, 2021 р., 16:08
В понеділок селищний голова Михайло Живчин провів чергову щотижневу нараду керівників відділів Меденицької селищної ради. Також на нараді був присутній  директор КНП «Меденицька лікарня» Микола Хоронжак.
11 Жовтня, 2021 р., 11:16
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.09.2021 № 1189-р «Про заходи з відзначення у 2021 році Дня захисників і захисниць України» 14 жовтня о 14:00 год., у внутрішньому дворику Львівської обласної державної адміністрації (м. Львів, вул. Винниченка, 18) відбудеться традиційна Зустріч побратимів (ветеранів АТО / ОСС).  Запрошуємо на зазначену зустріч учасників АТО / ООС, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих та померлих учасників АТО / ООС та Героїв Небесної Сотні.
08 Жовтня, 2021 р., 09:33
У  Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено зустріч з платниками на тему: «Одноразове добровільне декларування або податкова амністія». У зустрічі взяли участь заступник начальника Дрогобицької ДПІ Володимир Мелех, начальник відділу електронних сервісів Наталя Козяк та  фізичні особи - громадяни.
06 Жовтня, 2021 р., 16:46
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що у період проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації (далі – Декларація), виключно шляхом подання нової Декларації у встановленому порядку.
06 Жовтня, 2021 р., 10:23
Міністерство розвитку громад на території України проводить конференцію «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово – комунального господарства – 2021», яка відбудеться 19 жовтня 2021 року об 11:00 на території міжнародного виставкового центру м. Київ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь