Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2021 р., 16:14
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) подається безпосередньо декларантом до контролюючого органу, в електронній формі з урахуванням законодавчо встановлених вимог та особливостей.
05 Жовтня, 2021 р., 16:14
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) подається безпосередньо декларантом до контролюючого органу, в електронній формі з урахуванням законодавчо встановлених вимог та особливостей.
04 Жовтня, 2021 р., 16:35
Рекомендації для володільців та розпорядників щодо дотримання права на приватність під час втановлення та використання системи відеоспостереження у громадських місцях
04 Жовтня, 2021 р., 11:18
У Дрогобицькому секторі організації роботи ОРУ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що ставка збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір) може бути зменшена з 5 відс. (9 відс.) до 2,5 відс. у випадку застосування спеціальної пільги шляхом придбання державних облігацій України з терміном обігу більше ніж 365 днів без права дострокового погашення, за умови, що активи одержані (набуті) за рахунок доходів, з яких не сплачено або сплачено не в повному обсязі податки і збори відповідно до Податкового кодексу України, «переводяться» у грошові кошти із наступним придбанням зазначених державних облігацій у періоді з 01 вересня 2021 року до 31 серпня 2022 року до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. Як альтернативу платник податків може обрати ставку 3 відс. із сплатою податкового зобов’язання, визначеного з номінальної вартості таких облігацій, трьома рівними частинами щорічно.
02 Жовтня, 2021 р., 23:31
В цей день хочу висловити Вам нашу безмежну подяку за те, що Ви віддаєте дітям всю свою дорогоцінну душу, даруєте їм мудрість та знання, тепло та любов вашого серця.
01 Жовтня, 2021 р., 11:50
З кожним роком законодавством України посилюється відповідальність за спалювання залишків сухої рослинності в осінній та весняний період.
30 Вересня, 2021 р., 11:05
Усиновлення дитини – благородна, милосердна справа. Символічно, що цей день Усиновлення припадає на 30 вересня - велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, які є біблійними прикладами високої моральності, сімейної злагоди, любові та вірності.
30 Вересня, 2021 р., 09:48
01 жовтня по 30 листопада Держлісагентство проводить громадську акцію «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна».
29 Вересня, 2021 р., 11:54
Субсидії отримають всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг. Про це заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час прес-конференції.
29 Вересня, 2021 р., 09:50
Усиновлення визнане в Україні пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь