Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Вересня, 2021 р., 15:58
В Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що відповідно до п.п 6.2 п. 6 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – ПКУ) одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається безпосередньо декларантом до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, в електронній формі з урахуванням вимог, встановлених розділом II ПКУ, та особливостей, встановлених підрозділом 9 прим. 4 розділу ХХ ПКУ.
28 Вересня, 2021 р., 15:51
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області нагадує громадянам, які не є суб’єктами господарювання та які протягом минулого року отримували заробітну плату, з якої утримувався податок на доходи фізичних осіб, про їх право на отримання податкової знижки за умови наявності підстав, передбачених Податковим кодексом України.
28 Вересня, 2021 р., 15:48
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що наказом Міністерства фінансів України від 08 червня 2021 року № 329 «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних документів» внесено зміни до форми та змісту розрахункових документів. Зокрема такі:
28 Вересня, 2021 р., 10:10
Наразі питання захисту права на приватність під час здійснення відеоспостереження та пов’язаних із цим новітніх технологій є надзвичайно актуальним, і не лише в Україні.
27 Вересня, 2021 р., 14:47
26 вересня в Меденицькій громаді відбулося  «Свято  меду», яке проходить не вперше та є знаковим для населення цього регіону. За легендами тут було добре розвинуте бджільництво, тому не випадково на гербі Меденич зображені вулики і бджоли.
27 Вересня, 2021 р., 10:27
24 вересня відбулося чергове засідання виконкому. Розглядалися питання згідно порядку денного засідання виконавчого комітету.
24 Вересня, 2021 р., 13:05
Міністерством економіки України спільно з Державною службою України з питань праці впроваджено електронну послугу реєстрації декларації через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України.
23 Вересня, 2021 р., 11:53
В Меденицькій громаді 26 вересня відбудеться "СВЯТО МЕДУ".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь