Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Жовтня, 2021 р., 12:25
Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) 27 жовтня.
27 Жовтня, 2021 р., 11:30
В умовах подальшого поширення хвороби COVID-19 найефективнішим засобом профілактики тяжкого перебігу захворювання залишається вакцинація проти коронавірусу. Підтримуючи ідею вакцинації, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова вважає, що щеплення має бути забезпечено державою для якомога більшої кількості громадян, особливо цільових груп, які підпадають під високий ризик інфікування COVID-19, що визначені Дорожньою картою з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19.
27 Жовтня, 2021 р., 09:54
У Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що відповідно до п.п. 166.4.3 п. 166.4 ст. 166 Податкового кодексу України від 02 грудня  2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями якщо платник податку до кінця податкового року, наступного за звітним не скористався правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.
27 Жовтня, 2021 р., 09:53
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що відповідно до п. 1 ст. 9 Закону України від 6 липня 1995 року   № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами і доповненнями  реєстратори розрахункових операцій (далі - РРО) та/або програмні РРО (далі - ПРРО) та розрахункові книжки не застосовуються при здійсненні торгівлі продукцією власного виробництва (крім технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, лікарських засобів, виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння) підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, крім підприємств торгівлі та громадського харчування, у разі проведення розрахунків у касах цих підприємств, установ і організацій з оформленням прибуткових і видаткових касових ордерів та видачею відповідних квитанцій, підписаних уповноваженою особою відповідного суб’єкта господарювання - п.1 ст.9 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».
26 Жовтня, 2021 р., 09:50
Громадська організація «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування» проводить культурно – просвітницькі заходи для учасників АТО/ООС та їх сімей, молоді та дітей від 6 до 18 років.
26 Жовтня, 2021 р., 09:29
У Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області  інформують, що відповідно до п. 11 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями сума збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, визначена в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, вважається узгодженою.
26 Жовтня, 2021 р., 09:28
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що інформація з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок (крім реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії (за наявності) та номера паспорта фізичної особи), є доступною на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Інформація з реєстрів (https://cabinet.tax.gov.ua/registers).
25 Жовтня, 2021 р., 17:16
У Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області  інформують, що  відповідно до п. 5 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ визначено перелік активів, які не можуть бути  об’єктами декларування. Не є базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування  активи, одержані (набуті) за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні, з яких не було сплачено або сплачено не в повному обсязі податки і збори в періоди до 01 січня 2021 року щодо яких розпочато досудове розслідування або судове провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 212, 212 прим.1, а так само ст. 366 (щодо документів податкової та/або фінансової звітності, митних декларацій, податкових накладних, первинних документів, іншої звітності з податків, зборів (обов’язкових платежів), ст. 367 (якщо кримінальне правопорушення пов’язане з порушенням вимог податкового, митного, валютного та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи) ККУ.
25 Жовтня, 2021 р., 17:13
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що повідомлення про використання або про відмову від використання єдиного рахунка подається платником в електронній формі через електронний кабінет у порядку, встановленому статтею 42 1 Податкового Кодексу України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь