Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2021 р., 19:59
Комунальне підприємство "МЕДЕНИЦЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ" Меденицької селищної ради за результатами тендеру придбало потужний екскаватор-навантажувач. Це екскаватор JCB 3CX SITEMASTER, найпотужніший з цієї лінії, з потужністю двигуна понад 100 кінських сил. Сучасний, маневровий, високопродуктивний екскаватор, який чудово підходить для важких земельних та будівельних робіт, а найголовніше в ньому, що він новий. Працюватиме на благоустрій громади – як на розчищенні снігу, так і копанні траншей тощо. Трактор має телескопічну стрілу, додаткові гідравлічні лінії для навісного обладнання, фронтальний навантажувач, сніговий відвал, планувальний ківш, а кабіна водія відповідає найвищим стандартам охорони праці ЄС
19 Жовтня, 2021 р., 16:00
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує щодо права декларанта у повторному поданні звітної одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларації), якщо ним вже подавалась звітна Декларація, але сума збору, зазначена у ній, не сплачена або сплачена в неповному обсязі, внаслідок чого така Декларація була визнана не поданою.
19 Жовтня, 2021 р., 15:59
Стосовно сплати збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі-Збір) Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що після подання платником «Звітної»/«Звітної нової»/«Уточнюючої» одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація) автоматично відкривається інтегрована картка платника за відповідною територією та в Електронному кабінеті (приватна частина) в розд. «Стан розрахунків з бюджетом» стає доступна інформація з відображенням реквізитів для сплати задекларованих сум Збору з можливим використанням однієї із наявних платіжних систем та/або згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.
19 Жовтня, 2021 р., 09:44
         Меденицька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
14 Жовтня, 2021 р., 08:10
14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України та День створення УПА. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших захисників.
13 Жовтня, 2021 р., 14:18
У Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління ГУ ДПС у Львівській області інформують, що у відповідності до законодавчих норм  одноразове (спеціальне) декларування є добровільним. Разом з тим, якщо особа, яка має право на одноразове (спеціальне) декларування не скористується ним (тобто не подасть декларацію), така особа буде вважатися такою, що повідомила контролюючий орган про те, що станом на 31 серпня 2022 року (дату завершення періоду проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування):
11 Жовтня, 2021 р., 17:20
До Дня українського козацтва, Дня захисника України та свята Покрови Пречистої Богородиці, Дня створення УПА!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь