Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Грудня, 2020 р., 10:45
17 грудня 2020 року з 9.00. до 16.00.год. в с.Летня буде припинено подачу електроенергії по причині ремонтних робіт на високовольтній лінії.
10 Грудня, 2020 р., 17:37
9 грудня, у Меденицькій школі, відбулося засідання МО вчителів гуманітарного циклу «Інструментарій педагога для дистанційного навчання». Учасники обмінялися досвідом роботи на різних освітніх сервісах, зокрема,  LearningApps.org , який дозволяє створювати інтерактивні вправи, що можна використовувати в роботі з інтерактивною дошкою, або як індивідуальні вправи для учнів. А також,  представлена для вчителів освітня платформа Learnis, за допомогою якої створюють  навчальні веб-квести, вікторини та інтелектуальні онлайн-ігри всього за кілька хвилин. Один з квестів було пройдено вчителями, який залишив по собі гарний настрій.
10 Грудня, 2020 р., 17:16
Сьогодні, 10 грудня 2020 року, відбулася друга сесія восьмого демократичного скликання Меденицької селищної ради.
09 Грудня, 2020 р., 16:42
Організатор земельних торгів: Меденицька селищна рада Дрогобицького району Львівської області.
09 Грудня, 2020 р., 14:41
Шановні мешканці Меденицької громади!
08 Грудня, 2020 р., 15:05
У кінці листопада на умовах Договору про партнерство  між Меденицькою селищною радою  та  NIRAS Sweden АВ  на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida),  у  Летнянському старостинському окрузі , обладнано два віддалених  робочих місця (ВРМ) для спеціалістів Центру надання адміністративних послуг Меденицької селищної ради. Встановленням і облаштуванням робочих місць займались ще діючий селищний голова - В.В. Шулак, заст.. селищного голови - Б.М. Жовнірчик, староста с.Летня – П.Р. Бохонок та працівники Меденицького ВУЖКГ.
08 Грудня, 2020 р., 14:58
Пісня-гімн- символ національної і державної величі. Кожен народ  має свої  священні символи, котрі уособлюють його самобутність, національну єдність. Вони покликані підносять дух нації  у боротьбі за свободу, національну  самоідентифікацію та самоствердження  за власну самостійну державу. До таких символів, крім прапора  та герба, належить і гімн. Справжнім всеукраїнським, національним, а згодом і державним гімном стала пісня "Ще не вмерла Україна." Якою ж є історія її виникнення? Яким чином вона  спромоглася  полонити серця мільйонів українців? Адже пісенний символом народу може стати лише такий твір, де поетичний текст і музика являють собою органічну художню  цілісність, бездоганно точно й чітко відтворюють національну ментальність, здатні піднімати на подвиги, на боротьбу за свободу і людські права. Як правило, подібних висот  сягають у своїй творчості митці, чиї помисли і спрямування таланту резонують із сподіванням народу, його волелюбними прагненнями. Гімн"Ще не вмерла України і слава, і воля", створений Павлом Чубинським та Михайлом Вербицьким, звучить сьогодні могутньої й гордо - як символ невмирущої  сили народу, котрий обрав шлях свободи і незалежності.
07 Грудня, 2020 р., 09:41
Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати!
06 Грудня, 2020 р., 20:15
Шановні військовослужбовці, захисники України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь