Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Січня, 2021 р., 15:18
Талановиті колядники славили народження Ісуса Христа і бажали миру і злагоди, щастя, радості, усяких гараздів.
20 Січня, 2021 р., 09:53
Вперше у хх ст. українська незалежність була проголошена 22 січня 1918р. ІV Універсалом Української Центральної Ради, а вже за рік (22 січня 1919р.) на Софійському майдані в Києві відбулася не менш вагома подія- об'єднання Української Народної Республіки (УНР) і Західна-Української Народної Республіки (ЗУНР) в одну державу. День Соборності України - День, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі - це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити. Вітаємо всіх українців з Днем Соборності! Бажаємо зберігати силу духу, бадьорість і оптимізм. Нехай в кожній родині панує мир і спокій, любов і взаєморозуміння.
18 Січня, 2021 р., 12:34
 На четвертій сесії прийнято звернення депутатів Меденицької селищної ради VІІІ скликання 16.01.2021 року до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. та  Прем’єр-Міністра України Шмигаля Д.А. щодо скасування абонентської плати за транспортування газу.
18 Січня, 2021 р., 11:09
"Віншую вас з щастям, здоров'ям, з цим Щедрим вечором, щоб ми в щасті й здоров'ї ці свята провели та других дочекались – від ста літ до ста літ – поки нам пан Бог назначив вік!" Нехай другий Щедрий вечір і Йордан принесуть вам багато радості, розбудять надії, йорданська водиця окропить любов’ю та дарує міцне здоров’я! Вітаю з прийдешнім Хрещенням Христовим!  
15 Січня, 2021 р., 09:39
У зв’язку із встановлення Урядом карантину та запровадження протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS- Co-V-2,     Міністерство соціальної політики повідомляє, з  1січня 2021 року заяви для призначення житлової субсидії, з необхідними документами приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надсилання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органи виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг ).
13 Січня, 2021 р., 12:46
        Меденицька селищна рада Дрогобицького району Львівської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
13 Січня, 2021 р., 10:20
           З  4 січня 2021 року видача довідок, прописка, виписка здійснюється      в ЦНАПі  (приміщення садочку).
11 Січня, 2021 р., 16:48
Реєстрація нерухомості здійснюється державним реєстратором у ЦНАПі (у приміщенні ЗДО «Калинонька») кожного тижня щопонеділка та четверга.
06 Січня, 2021 р., 11:27
Щиро вітаю всіх вірян  з великим і світлим святом Різдва Христового! Різдвяні свята є джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри і надії. Воно наповнює наше життя добротою та щирістю, духовністю і милосердям.
04 Січня, 2021 р., 15:30
Сьогодні, 04.01.2021 року, відбулася робоча нарада зі старостами населених пунктів Меденицької селищної ради, де було обговорено ряд питань щодо надання адміністративних послуг старостами, а також обговорено проблемні питання населених пунктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь