Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Січня, 2021 р., 12:27
З 01.01.2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.
31 Грудня, 2020 р., 10:18
Шановні жителі громади! Дорогі земляки!
24 Грудня, 2020 р., 16:18
Сьогодні, 24 грудня,  голова методичного об’єднання вчителів початкових класів Меденицької селищної ради Ольга Липа провела на платформі  Zoom семінар, у якому взяли участь  вчителів початкових класів Меденицької СЗШ І-ІІІ ст., Опорівського НВК І-ІІ ст. та Летнянського НВК І-ІІІ ст. , і спеціаліст з питань освіти в громаді Леся Ладанай. Тема «Оцінювання учнів у 3 класі, ділимося досвідом» та «Формування позитивної мотивації до навчання у молодших школярів». Вчителі отримали нову інформацію та мотивацію навчати своїх учнів по-новому. Подяка висловлюється перш за все організаторам і всім учасникам семінару. Маємо велику надію, що в наступному році семінар буде реальним, а не віртуальним.
24 Грудня, 2020 р., 16:05
     Від щирої душі та з великою радістю вітаю всіх католиків та християн західного обряду зі Святим вечором та Різдвом Христовим!
23 Грудня, 2020 р., 19:49
23 грудня у межах проєкту «Різдвяний Конвой»  напередодні новорічних та різдвяних свят працівники Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віткович Наталя та Йосифів Зоряна спільно з головою Меденицької ОТГ Живчином Михайлом відвідали дітей Меденицької територіальної громади та передали подарунки з Німеччини, які зібрали німецькі сім’ї для дітей із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах та дітей загиблих учасників АТО. 
18 Грудня, 2020 р., 16:04
Одним з найочікуваніших для дітей  вже традиційним є свято Святого Миколая, адже він здійснює всі їхні мрії та бажання. І цього разу 18 грудня Святий Миколай завітав до малят дошкільного закладу «Калинонька»  і до ЗЗСО Меденицької громади. 
18 Грудня, 2020 р., 15:02
У ніч на19 грудня ангели розстеляють біленькі хмари так, щоб утворився велетенський килим. Із нього срібними ножицями витинають легкі, але пружні сходинки і складають іх- аж до самісінької землі. Тоді святий Миколай одягає золоті ризи і йде тими сходами на землю. За ним ангели несуть мальовані скрині з подарунками. А одну скриньку святий Миколай обережно тримає власноруч. Сам Небесний Отець обдаровує гідних: справжні таланти, вірна дружба і щира любов, міцне здоров'я і щасливе довголіття. Ці Божі дари не можна взяти в руки- святий Миколай вкладає їх у добрі серденька. Після такої пильної роботи, роздавши все до останньої цукерки, святий Миколай повертається в надхмарний палац. Легенький вітерець одразу ж розкидає білі сходинки по всьому небі... А на землі вже панує святковий настрій.
17 Грудня, 2020 р., 17:35
Андрій Мельник-визначний український військовий і політичний діяч, полковник Армії УНР, один з лідерівОУН. Народився у с. Воля Якубова Дрогобицького повіту на Львівщині. Виховувався у патріотичному дусі. У грудні 1918р.Мельнику було присвоєно військове звання отаман Армії УНР. Після загибелі Є. КОНОВАЛЬЦЯ у1938р. Став головою Проводу ОУН. Як голова ОУН користувався великим авторитетом. Повоєнний період свого життя присвятив боротьбі за консолідацію емігрантських сил. У 1957р.висунув ідею створення Конгресу Українців, яка була реалізована через 10років - створенням Світового конгресу вільних українців. Помер іпохований у Люксембургу.
17 Грудня, 2020 р., 17:12
Вчора, 16.12.2020 року, у залі адмінбудинку відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Михайло Живчин, за участю 19 членів комісії.
16 Грудня, 2020 р., 10:45
17 грудня 2020 року з 9.00. до 16.00.год. в с.Летня буде припинено подачу електроенергії по причині ремонтних робіт на високовольтній лінії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь