Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2021 р., 17:27
У зв’язку із погіршенням  погодних умов,  працівниками  Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг  Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області” активізовано роботу щодо виявлення та надання допомоги незахищеним верствам населення для недопущення їх обмороження та загибелі у період низьких температур.
17 Лютого, 2021 р., 14:44
Меденицька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
11 Лютого, 2021 р., 16:33
Шановні мешканці Меденицької територіальної громади
10 Лютого, 2021 р., 14:27
Відновлено прийом громадян Пенсійним фондом України
10 Лютого, 2021 р., 12:20
 Меденицька селищна рада Дрогобицького району Львівської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
09 Лютого, 2021 р., 15:31
 Молодий читачу! Може, вперше береш ти у руки збірочку творів відомого українського письменника нашого земляка Леся Мартовича. Хотілося б, щоб це знайомство переросло у глибоке зацікавлення спадщиною талановитого гуморист й сатирика, кращі твори якого високо оцінили Іван Франко, Михайло Коцюбинський, Василь Стефаника. Народився Лесь Мартовича в селі торговці (тепер Городенківський район, Станіславської області.) в сім'ї писаря. Навчався вКоломийській гімназії, а останні два роки в Дрогобицькій(1890-1892),в тій самій, яку закінчив Іван Франко. Потім вчився у Львівському університеті. Основною темою творів Л. Мартовича є нужденне життя трудового українського селянства Галичини в умовах його соціального й національного поневолення, викриття антинародного політичного устрою Австро-Угорської монархії, панівних класів та їх прислужників-паразитичної буржуазно-клерикальної інтелігенції. В Меденицькій центральній публічній бібліотеці організована книжкова виставка видань творів Леся Мартовича "Оповідань цікавих світ". 
08 Лютого, 2021 р., 11:00
07 лютого у Народному Домі  с.Ролів відбувся вечір прощання з колядою "Прощайте колядки, прощайте щедрівки", на якому виступили дитячий та дорослий гурток художнього слова, а також було відображено уривок з Вифлиємської ночі "Пастушки на галявині".
28 Січня, 2021 р., 17:10
Крути, 29 січня 1918року... Символ героїзму та відданості нашого юнацтва і символ національної трагедії та безпечності. День великого Чину визвольних  змагань і патріотичного запалу молоді. "Чим вищий п'єдестал побудуємо для тих, що стали символом наших визвольних змагань, тим далі падатиме роз' яснююче світло від цього символу" - ці слова Олени Теліги можуть бути засадничими, коли йдеться про вшанування героїв Крутянського Чину.
27 Січня, 2021 р., 16:36
Управління фінансів Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
27 Січня, 2021 р., 12:50
27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Пам' ятна дата запроваджена рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року. Відзначається щорічно - 27 січня. Саме цього дня 1945 року солдати 1-го Українського фронту визволили в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в Освенцімі. Оголосивши 27 січня Міжнародним днем пам' яті жертв Голокосту, Генеральна Асамблея ООН закликала держави-члени розробити просвітницькі програми, щоби наступні покоління зберегли пам'ять про цю трагедію з метою запобігання в майбутньому актам геноциду і охороняти, як пам 'ятки історії, де відбувалися масові вбивства людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь