Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Листопада, 2020 р., 20:56
День жалю... День скорботи, печалі  Запалив нашу пам'ять. Свічки- це ті душі, листочки опалі,                                      хто став тінню в голодні роки.
28 Листопада, 2020 р., 20:32
Сьогодні, 28 листопада в День вшанування пам'яті жертв Голодомору в Україні біля пам'ятника "Борцям за волю України" відбулася панахида пам'яті померлих від голоду. Спільно з отцем присутні помолилися за душі мільйонів Українців, які загинули від штучного голоду, а також вшанували пам'ять безневинно убієнних хвилиною мовчання та запалом свічки пам'яті.
28 Листопада, 2020 р., 08:37
Згадайте нас - бо ми колись жили. Зроніть сльозу і хай не гасне свічка! Ми в цій землі житами проросли,  Щоб голоду не знали люди вічно.
27 Листопада, 2020 р., 11:35
        Історія Олесі розпочиналася похмуро та болісно. Коли дівчинці було 8 років, її батько загинув, а мати залишилася сама із  трьома дітьми. Наймолодша Олеся постійно хворіла, тому мама не могла залишати її саму вдома – довелося покинути роботу. Згодом почала зловживати алкоголем, бо не могла впоратися із ситуацією самостійно. На дівчинку та її сестер чекало життя в притулку, роз’єднання сім’ї, довгий шлях через інтернати і, нарешті, повноліття та абсолютна самотність. Бо такі діти, як правило, не готові до дорослого життя. А що з мамою? Невідомо.
26 Листопада, 2020 р., 12:10
В КНП «Меденицька лікарня» проводяться роботи по поточному ремонту сходів і пандусу, та облаштування території в приміщенні поліклініки. На вказані роботи Меденицькою селищною радою були виділені кошти у розмірі 120 тис.грн. Роботи проводяться з метою контрактування лікарні з НСЗУ.
24 Листопада, 2020 р., 17:28
Минуло вже понад 80 років, але чи можна забути те, що стало частиною генетичної пам'яті?Голодомор 1932-1933 належить до числа найтрагічніших подій історії України. Геноцид, здійснений Москвою, призвів до величезних демографічних втрат, зумовив катастрофічні зміни в економічному та політичному житті української нації. В Меденицькій центральній публічній бібліотеці організована виставка-реквієм "Лихоліття Голодомору 33-го..."
24 Листопада, 2020 р., 16:40
23 листопада в Меденицькій об’єднаній територіальній громаді розпочалося облаштування Центру надання адміністративних послуг.
17 Листопада, 2020 р., 09:30
Слово «Кокотюха» стало своєрідним брендом, насамперед сучасної літератури, а ще журналістики, кінематографа і блогосфери. Він — за освітою журналіст, а в реаліях письменник, сценарист і оглядач — творить і одночасно відслідковує актуальні суспільно-політичні процеси. Його думки завжди влучні, подані під незвичним кутом і часто розвінчують багато міфів. Автор постійно співпрацює з найбільш популярними українськими газетами, журналами і телеканалами. Твори Кокотюхи неодноразово були відзначені нагородами. У 2012 році став «Золотим письменником України». З нагоди ювілею - 50 річчя А.Кокотюхи в Центральній Меденицькій публічній бібліотеці організовано виставку-персоналію під назвою "Книги читацьких симпатій", яка знайомить користувачів з творчістю письменника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь