Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Лютого, 2020 р., 14:52
Нагадуємо, що 03.02.2020 розпочалась реєстрація для участі в ЗНО 2020. Комплекти реєстраційних документів у закладах освіти необхідно створити і надіслати/передати у Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти до 17 березня 2020 року.
03 Лютого, 2020 р., 10:42
В кінці с.Летня було пошкоджено автобусну зупинку. Для встановлення винуватця просимо очевидців та свідків пригоди звертатися в старостинський округ с.Летня, або в Меденицьку селищну раду.
03 Лютого, 2020 р., 10:15
Чудовий концерт, який приурочний завершеннню коляди пройшов успішно. Усі охочі мали нагоду почути як давно знані, так і зовсім нові колядки. Нікого не залишив байдужим даний захід. Вщерть заповнена зала щирими оплесками вітала кожен виступ. З вітальним словом до присутніх звернулися голови ОТГ.
30 Січня, 2020 р., 14:16
У неділю 02.02.2020 року буде організовано підвіз жителів Меденицької ОТГ в село Опори для участі у святково-концертній програмі "Три празники в гості".
30 Січня, 2020 р., 09:31
102 роки тому, 29 січня 1918 року відбувся бій під Крутами. Тоді близько 400 курсантів і студентів стримали наступ на Київ майже чотиритисячної армії більшовиків. Саме тоді творилася історія молодої, як і бійці, держави. Держави, яка ціною неймовірних зусиль та трагічних втрат заявила про своє право бути вільною від ярма імперії. Як і сучасні Герої, які на своїх плечах міцно тримають  нашу незалежність, захищають свою Батьківщину від зазіхань агресора, вони боролися, щоб ми перемогли.
29 Січня, 2020 р., 15:46
Берестечко, Лисоня, Крути...Все це трагічні сторінки нашої історії. Бій під Крутами займає серед них особливе місце. Там на бій з жорстоким ворогом стали юнаки, які ніколи в руках і зброї не тримали. Їх було 300 і вони поклали голови за волю України. Це - наші герої. Працівниками культури в приміщенні бібліотеки с. Летня була проведена історична година "Лицарський подвиг юних українців ".
29 Січня, 2020 р., 14:47
Крути-сумна, але славетна сторінка нашого літопису. Ця назва стала символом українського відродження. У січні 1918 року саме сила національної ідеї покликала молодь і студентство столиці новонародженого Української Народної Республіки стати на захист рідної країни. Подвиг і самопожертви цих юнаків-дороговказ всім наступним поколінням. Зірка героїв Крут сяяла тисячам і тисячам учасників національно-визвольних змагань Українського народу. До цієї дати в центральній Меденицькій бібліотеці працівники бібліотеки провели годину безсмертя "На Аскольдовій могилі український цвіт." Про героїчні події нашої історії-бій під Крутами можна ознайомитися переглянувши книжкову виставку :"Крути-символ національної честі".
29 Січня, 2020 р., 14:43
29 cічня 2020 року в бібліотеці-філії с.Рівне  проведена історична година на тему:  "Мужність залишається у віках" до дня пам'яті вшанування героїв Крут. Мета заходу: вшанування пам'яті та героїзму воїнів - студентів за вільну та Незалежну Україну. Провела захід бібліотекар Бецко Л.
29 Січня, 2020 р., 12:36
Сьогодні 29.01.2020 року відбулася робоча нарада щодо забезпечення функціонування галузі охорони здоров'я на території Меденицької ОТГ. На нараді розглядалося питання щодо створення  на території ОТГ КМП "Меденицька лікарня" Меденицької селищної ради. З метою вирішення даного питаня головному лікарю Дрогобицької районної лікарні смт Меденичі КНП "Дрогобицька районна лікарня" Дрогобицької районної ради було дано ряд доручень.
28 Січня, 2020 р., 17:24
В Меденицькій громаді у приміщенні Народного дому села Опори відбудеться святково-концертна програма, в якій візьмуть участь Народні доми сіл Летня, Меденичі, Рівне та гості зі Стрийщини (Грабовецька ОТГ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь