Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Березня, 2020 р., 15:15
     За доброю традицією, яка передається із покоління до покоління, щорічно вшановуєм світлу пам’ять Великого Кобзаря покладанням квітів до його пам’ятника у смт Меденичi. У пошануванні духовного батька української нації взяли участь працiвники та голова Меденицької селищної ради Володимир Шулак.
10 Березня, 2020 р., 10:41
9 березня 2020 року в бiблiотецi с.Рiвне було проведено лiтературну годину до дня народження Т.Г.Шевченка на тему; "Слово Кобзаря - джерело невмерущого духу", Мета заходу: ознайомити з життям i творчiстю великого сина украiнського народу. Зрозумiти тяжку долю поета, прищепити повагу i любов до нього, до Украiни, до ii чудовоi природи, до спiвучоi солов'iноi мови.
04 Березня, 2020 р., 11:58
Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)
02 Березня, 2020 р., 12:45
Китайський коронавірус продовжує ширитися світом, захоплюючи нові країни. Тому, було проведено розяснувальну роботу спеціалістом Держпродспоживслужби Михайлом Сенечином в школах і садочку Меденицької громади щодо поширення та профілактики даної інфекції. 
27 Лютого, 2020 р., 16:35
Сьогодні, 27 лютого,  у Меденицькому ДПТ ліцеї відбувся захід День відкритих дверей, мета якого - залучити учнів шкіл на навчання. Сьогодні школярі Меденицької громади  мали чудову нагоду не лише познайомитися з навчальним закладом, але й побачили багато цікавих майстер-класів від учнів ліцею, відвідали оновлений кабінет інформатики, історії, а також довідалися про принципи здорового та раціонального харчування, побачили виставку робіт майбутніх  кондитерів, кухарів, які дивують майстерністю виконання і творчим підходом. Гостям було запропоновано презентацію професій у даному навчальному закладі.
27 Лютого, 2020 р., 14:19
Коронавірус — це гостре вірусне захворювання, що характеризується переважним ураженням дихальної системи та шлунково-кишкового тракту. Коронавірус є зоонозною інфекцією, тобто може передаватися людям від тварин.
26 Лютого, 2020 р., 14:40
КНП "Меденицька лікарня" Меденицької селищної ради та КП "Сонячні Меденичі" Меденицької селищної ради запрошує на роботу головних бухгалтерів. Оклад згідно штатного розпису. Для бажаючих працевлаштуватись та отримати всю інформацію про роботу звертатись за телефоном  (068)9006565.
21 Лютого, 2020 р., 09:21
На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.
20 Лютого, 2020 р., 15:55
"Майдан ридав. А сотня в небо йшла..." під такою назвою в центральній Меденицькій бібліотеці 20 лютого було проведено годину пам'яті присвячену подіям на Майдані Незалежності. Вкотре згадуючиці трагічні події присутні хвилиною мовчання вшанували пам' ять героїв Небесної сотні. В бібліотеці виготовлений стенд "А сотню вже зустріли небеса" в якому розміщені відомості про героїв Небесної сотні та розгорнута книжкова виставка "Пам' ятайте про це, пам'ятайте".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь