Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Серпня, 2022 р., 16:39
Вчора,7 серпня, на місцевому стадіоні в смт. Меденичі, відбувся благодійний захід, під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України.
03 Серпня, 2022 р., 23:41
Із березня 2022 року внесені зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють  відповідальність за злочини  проти основ національної  безпеки  в умовах воєнного стану. У статті 113 «Диверсія» до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер додано і навмисні підпали, зокрема і сухої рослинності. Під час воєнного стану підпали становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань рятувальників, військових та правоохоронців  і знижують обороноздатність країни. Такі дії розцінюються як кримінальний злочин, який передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна.
03 Серпня, 2022 р., 20:35
Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії проводить запис дітей із сімей вимушених переселенців на табір, який відбудеться у центрі "Еммануїл" (м. Дрогобич)?
02 Серпня, 2022 р., 18:33
7 серпня 2022 року відбудеться благодійний концерт та футбольний матч для підтримки Збройних сил України.
28 Липня, 2022 р., 08:35
У четвер 28 липня українці вперше відзначатимуть День Української Державності.
27 Липня, 2022 р., 14:15
Міжнародна організація ООН виділяє додаткову грошову допомогу!!! Рішення щодо надання допомоги відповідній категорії населення та сум виплат приймають міжнародні організації. Пріоритетними є найнезахищені верстви населення, що мають соціальні статуси такі як: особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я, отримувач допомоги малозабезпеченим сім’ям зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб. Оформити допомогу можна на посиланням https://aid.edopomoga.gov.ua/
27 Липня, 2022 р., 14:05
Повідомляємо Вас, що ФГ "ЗАЛУЖАНИ" здійснюватиме технологічні соперації із внесення міндобрив та обприскування сільськогосподарських культур для їх захисту ( культура - соя ) на землях, які перебувають у його користуванні та розташовані на території Вашої громади, а саме в нічний час в період  28.07 -  03.08.2022 року.
26 Липня, 2022 р., 10:10
Отримувачі компенсації: роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування).
25 Липня, 2022 р., 20:40
Вчора 24 липня у музеї с. Довге імені Євгена Осередчука відбувся майстер-клас з гончарства.
20 Липня, 2022 р., 12:25
Щоб систематизувати інфомацію експерти ГО "Електронна республіка" за сприяння Програми USAID "Конкурентно спроможна економіка" розробила ряд важливих методичних матеріалів у зручному форматі для використання у роботі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь