Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Липня, 2022 р., 10:03
Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати
15 Липня, 2022 р., 11:42
Постійна комісія з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради спільно з проєктом Ради Європи «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні» проводить онлайнопитування для батьків чи опікунів дітей-школярів з поміж внутрішньо переміщених осіб (ВПО) які планують навчатися у школах Львівщини. Результати досліджень ляжуть в основу формування обласної стратегії освіти у частині «Інтеграція та потреби ВПО».
13 Липня, 2022 р., 15:03
ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ МЕТЕОРОЛОГІЧНІ ЯВИЩА НМЯ-I № 11/07/
13 Липня, 2022 р., 11:48
Чи потрібно подавати додаткові докvменти для переходу? Hi, адже перехід від попередньої газопостачальної компанії відбувся автоматично. Водночас ми радимо споживачам звернутися до контахт-центру "товариства для актуалізаціі контактної інформації.
11 Липня, 2022 р., 15:45
ОЩАДБАНК  інформує, всіх бажаючих, як отримати гранти для створення або розвитку діючого бізнесу за державною програмою підтримки бізнесу за сприяння Мінекономіки, Мінцифри, Мінагрополітики, Державного центру зайнятості та Ощаду.
08 Липня, 2022 р., 15:45
Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" влаштовує благодійну акцію "Почуй світ" з метою закупівлі діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху у дитячі лікарні України
08 Липня, 2022 р., 15:35
На ХХІ сесії восьмго демократичного скликання було прийнято рішення  "Про засудження збройної агресії російської федерації проти України та підтримку територіальної цілісності"
08 Липня, 2022 р., 12:31
Зведений перелік типових питань, що надходять від громадян з тимчасово окупованих територій України та внутрішньо переміщених осіб, а також відповіді на них (підготовлено на основі узагальнених даних від міністерств
05 Липня, 2022 р., 15:09
Підтримка воїнів, які зараз знаходяться на передовій, захищаючи нашу країну і нас усіх від ворожої навали є надважливою та необхідною. Тому кожен у свій спосіб долучається до допомоги. Молодь також не залишається осторонь.
05 Липня, 2022 р., 10:57
ІІ  літня школа молодого соціального лідера запрошує на навчання учнів  9 - 11 класів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь