Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2022 р., 11:49
З метою проведення планового внесення засобів захисту рослин від шкідників і бур’янів на полях компанії повідомляємо, що в період з 23. 06. 2022 р. по 29. 06. 2022 р. ( за сприяння погодних умов) буде проводитись відповідне обприскування у
21 Червня, 2022 р., 10:02
Відповідно до ч. 2 ст. 5 Конституції Україниправо визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і ніхто не може узурпувати державну владу.
17 Червня, 2022 р., 13:05
Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Благодійні Фонди  та Громадські Об’єднання дарують надію, що разом ми здолаємо ворога та подолаємо будь-які негаразди . Сьогодні від всієї Меденицької  теритторіальної громади складаємо подяку  Андрію Веселому голові Благодійному фонду Родини Веселого, Андрію Кравціву координатору фонду та всім працівникам, за небайдужість до наших прохань та надання гуманітарної допомоги ( продуктів харчування, овочів, одягу) для внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій громадян нашої громади. Ваша допомога є вкрай потрібною та доречною. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за кожного потребуючого та долю України в цілому. Маємо надію і на подальшу співпрацю.
17 Червня, 2022 р., 11:30
З Французької Республіки для Меденицької громади, а саме, для місцевої пожежної охорони безкоштовно надано 6 комплектів пожежного обмундирування. Допомогу отримали завдяки пожежно – рятувальній службі департаменту Луаре (SDS 45). В комплекти увійшли шоломи, підшоломники, рукавиці, взуття, одяг пожежного, бойовий одяг пожежного, ліхтарики.
13 Червня, 2022 р., 10:15
Нак шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні.  "Україна працює"
10 Червня, 2022 р., 18:23
1. Найменування і місцезнаходження закладу освіти: • Грушівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області; • вул. Миру 93 , с. Грушів, Дрогобицький район, Львівська область, 82132.
10 Червня, 2022 р., 10:09
Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні  реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».
06 Червня, 2022 р., 15:18
Представники Львівської ОВА ініціюють онлайн-форум «Успішна кар'єра». За допомогою заходу старшокласники та їх батьки матимуть можливість визначитись з майбутньою професією та обрати навчальний заклад. 
03 Червня, 2022 р., 16:10
Департамет економічної політики Львівської Обласної Державної Адміністрації та   ДУ “Офіс розвитку підприємництва та експорту” спільно з ГС “Центр розвитку інновацій” запрошують  долучитися до опитування власників та топ-менеджерів СПД Львівської області. Опитування можна пройти за посиланням Опитування стану та потреб українського бізнесу (до 04 червня 2022 року включно).
03 Червня, 2022 р., 15:41
3.06.2022 року відбулася ХХ  сесія Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь