Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Липня, 2022 р., 09:45
  У цей нелегкий для України час весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти ворога, який несподівано напав на нашу землю. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього найбільш потребує.
02 Липня, 2022 р., 21:54
В даний час кожна територіальна громада Дрогобиччини робить все необхідне для допомоги та забезпечення наших воїнів з Дрогобицького району, які зараз на передовій. 
02 Липня, 2022 р., 15:09
В рамах проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації в наслідок бойових дій в Україні 2022» продуктові набори було видано ВПО в с. Ролів, Летня, Меденичі, Вороблевичі, Літиня.
02 Липня, 2022 р., 15:04
1 липня 2022 року у Меденицькій селищній раді відбулося проміжне засідання групи з питань перейменувань вулиць в Меденицькій громаді. Провів засідання селищний голова Михайло Живчин. До складу групи входять керівництво Меденицької селищної ради, старости сіл,  та декан історичного факультету Галів Микола Дмитрович, доктор педагогічних наук, професор кафедри історії Дрогобицького державного педагогічного університету  
30 Червня, 2022 р., 12:10
Керуючись статтею 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» та з метою підвищення правової обізнаності населення, розміщуємо інформацію щодо основних питань завершення 2021-2022 навчального року для дітей з тимчасово окупованих територій, територій, де ведуться активні бойові дії, та з числа ВПО.
30 Червня, 2022 р., 10:35
Керуючись статтею 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» та з метою підвищення правової обізнаності населення,  розміщуємо  посилання на Щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради доповідь про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні органами державної влади, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та їх посадовими і службовими особами.
29 Червня, 2022 р., 11:15
Рятувальники Головного управління ДСНС України у Львівській області нагадують, що під час пожежонебезпечного періоду потрібно дотримуватися таких правил:
29 Червня, 2022 р., 09:42
Товариство з обмеженою відповідальністю "АКРІС - ЗАХІД" з метою проведення планового внесення

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь