Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Червня, 2022 р., 15:47
До Дня захисту дітей у Меденицькій територіальній громаді для малечі, які проживають   у громаді, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей ВПО провели  флешмоб,  розважальні ігри, конкурс на краще декламування віршів. Все це відбулося на території зоопарку «Лімпопо».
02 Червня, 2022 р., 12:34
31.05.2022 року відбулося засідання виконавчого комітету  Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.
01 Червня, 2022 р., 09:10
Першого червня , в перший день літа ми завжди відзначаємо День захисту дітей.
30 Травня, 2022 р., 14:30
Після повномасштабного воєнного вторгнення Росії постало нагальне питання зміни назв вулиць, які ще пов’язані з радянською добою.
29 Травня, 2022 р., 10:27
Дністер транскордонна річка, друга за величиною в Україні.
27 Травня, 2022 р., 15:10
На протязі 2 тижнів в усіх селах Меденицької громади було роздано продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб, що проживають в нашій громаді. Ця гуманітарна допомога надійшла від Caritas Ukraine, Caritas international по проекту  "Реагування на надзвичайні ситуації в наслідок бойових дій в Україні 2022",  БФ «КАРІТАС СДЄ УГКЦ» директор о. Ігор Козанкевич, заступник директора Галина Космін і о. Богдан Лехович  та  у співпраці з КУ «Центр надання соціальних послуг » директор Оксана Тринчук та з начальником відділу соціальної роботи  Наталією Дем’яновською. До цієї справи долучилися також старости сіл Меденицької територіальної громади.
23 Травня, 2022 р., 14:06
День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації.
23 Травня, 2022 р., 12:32
Меденицька селищна рада дякує голові Дрогобицької районної військової адміністрації Степану Кулиняку, голові Львівської обласної військової адміністрації Максиму Козицькому за проведений ямковий ремонт на автомобільній дорозі Дрообич – Комарно,  а саме у селі Грушів  Меденицької ТГ. Ремонт дороги проведено  в рамках проєкту ремонту стратегічних доріг, затвердженого головою Львівської ОВА Максимом Козицьким за поданням Меденицької селищної ради та Дрогобицької РВА.
19 Травня, 2022 р., 10:52
Товариство з обмеженою відповідальністю «АКРІС – ЗАХІД» повідомляє:
19 Травня, 2022 р., 10:05
День вишиванки – цей день присвячений  гордості українського народу. Українська вишиванка сяє різнобарв’ям кольорів, красою нашого краю, багатством  нашої природи. Це мистецький витвір, краса і казка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь