Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Квітня, 2022 р., 10:47
       Просимо усіх власників житлових будинків, у яких проживають внутрішньо-переміщені особи до 05.04.2022 року звернутися у Центр надання адміністративних послуг Меденицької селищної ради (смт. Меденичі, вул.Шкільна,16) та до старост населених пунктів Меденицької ТГ, для подання документів на компенсацію витрат за житлово- комунальні послуги.
01 Квітня, 2022 р., 20:09
На колінах, з великою шаною та повагою зустрічали сьогодні мешканці Меденицької територіальної  громади Героя України Кіхтяка  Ігора  Ярославовича. Скорбота і жаль до загиблого та його родини у серцях кожного. Не хочеться вірити в те, що у ХХІ столітті українці змушені відстоювати волю  і незалежність та гинути за мирне майбутнє.
01 Квітня, 2022 р., 15:55
Відзначення роковин з Дня народження Дмитра Грицая, який народився 1 квітня  1907 року в с. Верхній Дорожів. Політичний і військовий діяч, Генерал-хорунжий УПА.
01 Квітня, 2022 р., 11:05
Мандрівка стежками Івана Франка в Державний історико-культурний заповідник «Нагуєвичі» організована відділом освіти,культури, молоді та спорту Меденицької селищної ради для діток та дорослих тимчасово переміщених осіб, які вимушено в даний час проживають на території Меденицької громади . Колектив хранителів садиби Івана Франка радо зустрів відвідувачів та провели пізнавальну екскурсію стежками знаного українського генія. Тільки тут можна відчути унікальну енергетику та мудрість видатного українського поета, публіциста, перекладача. Відчути особливу енергетику франкового краю.
01 Квітня, 2022 р., 11:05
Повідомляємо, що  1.04.2022 р. відбудеться перевезення тіла загиблого воїна Кіхтяка Ігора Ярославовича у с. Тинів для поховання. Територією Меденицької громади рухатися будуть в період з 11.30 до 12 год.
31 Березня, 2022 р., 17:05
У Меденицькій громаді оголошено 1.04.2022 р. та 2.04.2022.р. днями жалоби за загиблим Героєм України Кіхтяком Ігорем Ярославовичем.
29 Березня, 2022 р., 16:10
Щоб хоч трохи відволікти від стресу та думок про пережите, сьогодні провели екскурсію для дітей та дорослих тимчасово переміщених осіб в Меденицькому зоопарку «Лімпопо». В одному з найбільших зоопарків Львівської області на свіжому повітрі діти мали змогу прогулятися, побачити різноманіття живої природи, доторкнутися до світу диких звірів, побачити рідкісних екзотичних птахів, спостерігаючи за їхнім життям та поведінкою. Була також можливість у кожного зробити фото, діткам побавитися на дитячих майданчиках, а батькам відпочити, прогулявшись охайними доріжками зоопарку.
24 Березня, 2022 р., 11:53
Офіційно опубліковано Закон України від 15 березня 2022 року № 2120-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану», - інформують у Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь