Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2022 р., 12:15
До Меденицької громади прибула гуманітарна допомога, яку надала компанія «BULDERS» з Англії. Посприяли наданню допомоги Ірина та Ігор Зваричі, які родом з смт. Меденичі. Гуманітарна допомога призначена для воїнів збройних сил України та тимчасово переміщених осіб.
08 Квітня, 2022 р., 16:13
На території Львівщини 9 квітня вночі місцями, вдень по всій території очікуються пориви вітру 17 –22 м/с.  Вдень подекуди пориви вітру 25 м/с, грози, град. На півдні території значні опади (дощ та мокрий сніг).
08 Квітня, 2022 р., 15:49
Дякуємо за гуманітарну допомогу  для тимчасово-переміщених осіб Меденицької громади, яку надав благодійний  фонд місцевих громад Української греко-католицької церкви «КАРІТАС» Самбірсько- Дрогобицької єпархії.
07 Квітня, 2022 р., 12:08
Попри війну, яку Україна та світ переживають у ці дні, події якої висвітлюють у соціальних мережах і телебаченні, ведеться активна кібервійна. Українська армія завдає нищівних ударів противнику не лише в повітрі, на суші та в морі, а й успішно відпрацьовує по цілях у кіберпросторі. 
06 Квітня, 2022 р., 11:49
Всеукраїнська благодійна організація «Асоція благодійників України» виступила ініціатором та координатором міжнародної благодійної  програми  #CharityHelpUA. Установа благодійного фонду “Центр медичних інновацій» (Медичний центр NOVO), яка є членом цієї асоціації, реалізовує в рамках цієї програми свій проект #CharityHelpUA.
06 Квітня, 2022 р., 10:16
          Сьогодні керівництво Меденицької громади взяло участь у презентації Ініціативи «Сади Перемоги” проєктом «Супровід урядових реформ в України» (SURGe) для голів територіальних громад Львівської області та Львівської обласної військової адміністрації. «Сади Перемоги» – всеукраїнська ініціатива, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.
05 Квітня, 2022 р., 14:11
Аварії на підприємствах та транспорті можуть супроводжуватися викидом в атмосферу і на прилеглу територію небезпечних хімічних речовин (НХР). Це являє серйозну небезпеку для населення. Інформуємо про основні небезпечні речовини, та дії у разі отруєння ними.
04 Квітня, 2022 р., 11:31
Ти: маєш кімнату, будиночок, який ти можеш безкоштовно надати тимчасовим переселенцям.
04 Квітня, 2022 р., 11:22
Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном та презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Цей сервіс допомагає людям, що готові надати безкоштовне житло та прихисток тимчасовим переселенцям з регіонів, уражених війною, додати своє оголошення та вказати усі деталі щодо поселення. Вже прямо зараз на сайті можна знайти понад 3000 активних ліжко-місць безкоштовного житла.
04 Квітня, 2022 р., 11:13
Ти був вимушений покинути власну оселю під час війни?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь