Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Травня, 2020 р., 12:01
“Європа – це континент різних культур, релігійних та правових традицій, але, водночас, спільних цінностей. Ці цінності сприймає, а відтак і захищає Європейський Союз. Він заохочує співробітництво між європейськими кордонами, сприяє єдності при збереженні розмаїття”.
15 Травня, 2020 р., 11:06
В бібліотеці села Летня триває розгорнута книжкова виставка "2020"-Рік Європи в Україні.День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах.Цей день-чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді,будувати своє майбутнє в колі країн об'єднаної Європи. Пам'ятаймо,що Європа починається не за кордоном,а в серці кожного з нас.З 2003 року третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи,який припадає на 16 травня.
10 Травня, 2020 р., 09:21
Щиро вітаю Вас з радісним святом – Днем матері! Це свято повернулося до нас із забуття, щоб відновити давню традицію вшанування Матері-жінки, Матері-Богородиці та Матері-України як триєдиного символу безмежної віри, надії та любові.Сьогодні ми вшановуємо світлу пам’ять і тих матерів, що відійшли у вічність, щоб завжди жити у серцях своїх дітей та своєю тихою молитвою провадити їх житейськими дорогами.
08 Травня, 2020 р., 15:43
В День пам'яті та примирення схилімо голови перед жертвами Другої світової війни.               
08 Травня, 2020 р., 15:30
Місце внесення препарату
07 Травня, 2020 р., 16:18
У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка - природа, коли дзвенить у ніжній блакитні спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь- ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято народження життя- Свято Матері. У Меденицькій центральній книгозбірні до цієї дати організована книжкова виставка:"Мама!. Найдорожче слово в світі! Для кожної людини дуже важливо і дуже потрібно хоча б раз на рік зупинитися в цій життєвій метушні, згадати про найдорожче людину на землі."
06 Травня, 2020 р., 16:24
По території Львівської області:  До кінця доби 06 травня із збереженням вночі 07 травня значні опади (дощ та мокрий сніг), в горах переважно у вигляді мокрого снігу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь