Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Липня, 2020 р., 14:58
Завершено мікропроєкт «Капітальний ремонт вуличного освітлення по вул. Б.Хмельницького в смт Меденичі».
30 Липня, 2020 р., 09:58
У с.Летня найблищим часом будуть завершені роботи по мікропроєкту «Капітальний ремонт частини даху Народного дому с.Летня, вул.Б.Хмельницького,66 Дрогобицького району Львівської області».
29 Липня, 2020 р., 12:51
Меденицькою селищною радою в рамках реалізації Раунду 4 Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою», Компонент2 «Підтримка для покращення якості надання адміністративних послуг», яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, і реалізується Шведським агенством з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida) було підписано угоду про партнерство.
29 Липня, 2020 р., 09:54
29 липня виповнюється 155 років від дня народження Романа (Андрея) Шептицького(1865-1944),митрополита Української греко-католицької церкви. Праведник віри-таким знають митрополита Шептицького в усьому світі. А для української церкви митрополит Андре-одна з найвеличніших постатей. У 36-річному віці він очолив Українську греко-католицьку церкву і був її очільником до  кінця свого життя. Андрей Шептицький був людиною великої сили волі, патріотом своєї країни, який заповів своїм нащадкам:"Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою й невтомно працею Любіть Україну...". У центральній Меденицькій бібліотеці організована книжкова виставка "Подвижник церкви і науки".  
28 Липня, 2020 р., 10:39
Один з мікропроєктів, який було заплановано на 2020 рік підходить до завершення: "Капітальний ремонт частини даху Опорівського НВК І-ІІІст. в с.Опори".
27 Липня, 2020 р., 16:31
За кошти Меденицької громади, у сумі 93 тис.грн і спільними силами мешканців с.Опори здійснено поточний ремонт приміщення гримерної Опорівського Народного дому.
27 Липня, 2020 р., 11:57
На черговому засіданні виконавчого комітету Меденицької селищної ради прийнято рішення щодо виділення коштів для осіб, які потерпіли від стихійного лиха 30 червня 2020 року.
24 Липня, 2020 р., 11:09
Меденицькою селищною радою розпочато реалізацію проєктів, які брали участь в обласному конкурсі мікропроєктів на 2020 рік. На сьогоднішній день реалізовано мікропроєкт «Реконструкція дитячого та спортивного майданчика по вул.Гагаріна в смт Меденичі». Придбано та встановлено різноманітне ігрове та спортивне обладнання (гойдалки, балансири та ін.).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь