Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Вересня, 2021 р., 11:53
В Меденицькій громаді 26 вересня відбудеться "СВЯТО МЕДУ".
23 Вересня, 2021 р., 09:52
У зв’язку з цим, застосовується положення про припинення відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім закладів, в яких не менш як 80%  працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або отримання однієї дози вакцини.
22 Вересня, 2021 р., 15:46
В Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що звірення сум нарахування та сплати єдиного соціального внеску можливо за допомогою електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет платника податків» (https://cabinet.tax.gov.ua/), який створено з метою надання платникам можливості працювати з органами державної податкової служби у режимі реального часу з використанням електронного цифрового підпису на безоплатній основі.
22 Вересня, 2021 р., 15:44
У Дрогобицькому секторі організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що категорію платників, які  мають право на добровільну сплату ЄВ визначено частиною першою ст. 10 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі - Закон № 2464). Відповідно до частини п’ятої ст. 10 Закону № 2464 договором про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі – Договір) може бути передбачена одноразова сплата особою ЄВ за попередні періоди, в яких особа не підлягала загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню (у тому числі за період з 01 січня 2004 року по 31 грудня 2010 року). Сума сплаченого єдиного внеску за кожен місяць такого періоду не може бути меншою за мінімальний страховий внесок на дату укладення договору, помножений на коефіцієнт 2.
21 Вересня, 2021 р., 10:38
До Меденицької ТГ сьогодні завітав голова Благодійного фонду професійних художників, українських народних .майстрів «Відродження», Республіка Молдова, заслужений працівник культури України, заслужений діяч мистецтв Республіки Молдова Євген Осередчук.....
20 Вересня, 2021 р., 12:32
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що фізична особа – громадянин, яка не є суб’єктом господарювання, може отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу, скориставшись Електронним кабінетом, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.
20 Вересня, 2021 р., 12:29
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що у відповідності з п. 49.1 ст. 49 Податкового кодексу України податкова декларація подається платником за звітний період в установлені ПКУ строки контролюючому органу, в якому перебуває на обліку платник податків.
20 Вересня, 2021 р., 11:56
 В  Меденицькій  територіальній громаді 18 вересня 2021 проведено щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій (скверів, парків, територій адмінбудівель та інші).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь