Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Вересня, 2021 р., 09:27
15 вересня 2021р об 11 год  ПП «РОТЕН»  на території колишньої бригади для пайовиків смт. Меденичі будуть проводитись виплати по земельних паях. Просимо приходити.
13 Вересня, 2021 р., 16:24
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що у період проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації (далі – Декларація), виключно шляхом подання нової Декларації у порядку, визначеному підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ. При цьому попередньо подана Декларація, інформація з якої уточнюється, вважається анульованою.
13 Вересня, 2021 р., 16:23
  Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що відповідно норм розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями у разі подання декларантом уточнюючої одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація), якщо сума збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір), визначена в уточнюючій Декларації, є більшою за суму Збору, сплачену на підставі попередньо поданої Декларації, декларант, який подав відповідну декларацію, зобов’язаний сплатити суму недоплати Збору в розмірі такої різниці протягом 30 календарних днів з дати подання уточнюючої Декларації.
13 Вересня, 2021 р., 10:18
У неділю, 12 вересня 2021р. у с. Вороблевичі відбувся футбольний турнір пам’яті Євгена Хробака, а також футболістів які відійшли у вічність – М’язика Романа, Сеньківа Михайла, Кіхтяка Михайла та Жеплінського Ігора, яких вшанували хвилиною мовчання.
10 Вересня, 2021 р., 12:10
органу ? У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що у відповідності до норм законодавства щодо одноразового  (спеціального) добровільного декларування, Декларація подається фізичною особою у випадку наявності у такої особи активів, які були придбані за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування, а отже у разі відсутності таких активів подавати зазначену Декларацію з нульовими значеннями фізична особа не зобов’язана. Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області
10 Вересня, 2021 р., 12:07
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що нормами законодавства щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування визначено, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) – це декларація, в якій відображаються, зокрема, відомості про декларанта, достатні для його ідентифікації (прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків або у визначених ПКУ випадках – серія (за наявності) та номер паспорта громадянина України).
10 Вересня, 2021 р., 11:57
 615 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 10 вересня 2021 року. Зокрема, захворіли 348 дітей та 61 медпрацівник. Також за минулу добу   госпіталізовано – 1 056 осіб; летальних випадків – 76; одужало – 1 310 осіб; здійснено тестувань за добу – 60 981 (зокрема методом ПЛР – 28 961 методом ІФА – 6 784); досліджень експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2 – 25 236. Європейський Союз оновив перелік країн «зеленої» зони Наразі Україна залишилася в переліку країн «зеленої» зони.
08 Вересня, 2021 р., 16:47
2 772 нові випадки COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 8 вересня 2021 року. Зокрема, захворіли 254 дитини та 46 медпрацівників.
08 Вересня, 2021 р., 12:24
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що відповідно до норм підрозділу 9 прим.4 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – ПКУ) визначено, що декларантами не можуть бути особи, які станом на дату початку періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування є малолітніми/неповнолітніми або недієздатними особами і при цьому перебувають на повному утриманні інших осіб (у тому числі батьків) та/або держави, або є особами, дієздатність яких обмежена і над такими особами встановлена опіка/піклування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь