Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Серпня, 2021 р., 14:54
Дрогобицький          сектор організації роботи ОРУ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що  наказом Міністерства фінансів України від 02 серпня 2021 року № 439 «Про затвердження форми одноразової (спеціальної) добровільної декларації та Порядку її подання» (зареєстровано Міністерством юстиції України 19.08.2021 за № 1090/36712),  затверджено форму одноразової (спеціальної) добровільної декларації та Порядок її подання.
26 Серпня, 2021 р., 14:47
Дрогобицький сектор організації роботи ОРУ Головного управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що чинним законодавством не передбачено обмежень щодо кількості електронних печаток під час їх реєстрації суб’єктом господарювання, який має декілька програмних РРО.
26 Серпня, 2021 р., 12:20
Вчора, 25 серпня 2021 року у Дрогобицькій державній податковій інспекції відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», присвячений одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню. На запитання додзвонювачів відповідав начальник Дрогобицької ДПІ Руслан Корж.
26 Серпня, 2021 р., 12:18
Про основні аспекти в застосуванні норм одноразового (спеціального) добровільного декларування розповів заступник начальника Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Володимир Мелех в студії Дрогобицького радіо «Франкова земля».
26 Серпня, 2021 р., 11:36
Днями в приміщенні Дрогобицької державної податкової інспекції відбувся тренінг, в ході якого заступник начальника Дрогобицької ДПІ Володимир Мелех провів з громадянами інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань введення в дію Закону України від 15.06.2021 №1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».
26 Серпня, 2021 р., 11:33
Про спільне інформування громадян щодо права на податкову амністію в ході робочої зустрічі домовилися начальник Дрогобицької державної податкової інспекції Руслан Корж та голова постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій Дрогобицької міської ради Роман Бейзик.
25 Серпня, 2021 р., 16:36
       В Меденицькій громаді 23 серпня  до 30-ої річниці  Дня Незалежності України та до Дня Державного Прапора України відбулися урочисті заходи, святковий концерт та «козацькі забави». Почалося дійство зі святкової ходи із синьо-жовтим знаменом від адміністрації селищної ради до місцевого стадіону.  На стадіоні урочиста частина розпочалася з підняття Державного прапора та виконання Гімну України.
25 Серпня, 2021 р., 15:58
Дрогобицький сектор організації роботи ОРУ ГУ ДПС у Львівській області  інформує, що скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи – резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до Кодексу є чи були платниками податків.
25 Серпня, 2021 р., 15:57
Дрогобицький сектор організації роботи ОРУ ГУ ДПС у Львівській області повідомляє, що відповідно до вимог «Перехідних положень» Податкового кодексу України, одноразова (спеціальна) добровільна декларація підлягає перевірці у спеціальному порядку, а саме - камеральній перевірці, яку центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, проводить протягом 60 календарних днів, що настають за днем подання йому відповідної декларації.
25 Серпня, 2021 р., 15:49
Дрогобицький сектор організації роботи ОРУ ГУ ДПС у Львівській області інформує.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь