Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Вересня, 2021 р., 10:29
В Україні офіційно стартувала підготовка до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «WorldCleanupDay» у 2021 році. Подію підтримали зірки України, які зібралися на толоку, аби своїм прикладом мотивувати тисячі українців приєднуватися до події та разом ставати на шлях екологічних змін. Цього року Україна вийде на масштабне прибирання 18 вересня о 10:00 у 24 областях. В акції візьмуть участь люди незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти. Долучитися до акції можна як волонтер, координатор, учасник та партнер. Більше деталей на сайті letsdoitukraine.org.
08 Вересня, 2021 р., 09:58
2 та 3 вересня проходив V форум місцевого розвитку, який запропонував міжнародний формат обговорення актуальних проблем  розвитку громад і територій. В рамках форуму на загальних зборах Асоціації місцевих рад ЄВРОРЕГІОН «КАРПАТИ-УКРАЇНА» представники місцевого самоврядування чотирьох західних областей спільно працюватимуть над розвитком громад Карпатського регіону. Цей формат дозволить ефективно співпрацювати з державною владою, тобто з Міністерством розвитку громад та територій.
06 Вересня, 2021 р., 16:43
6 вересня в Меденицькій селищній раді провели нараду із старостами сіл територіальної громади та начальниками відділів селищної ради.
06 Вересня, 2021 р., 12:16
Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що протягом вересня проводитимуться  сеанси  телефонного зв’язку «гаряча лінія» на теми:
03 Вересня, 2021 р., 12:47
Меденицька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
02 Вересня, 2021 р., 12:00
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує: реквізити для сплати суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування платники зможуть побачити у приватній частині Електронного кабінету після подання «звітної»  / «нової звітної» / «уточнюючої» декларацій, отримавши повідомлення щодо реквізитів для сплати сум за відповідною територією із зазначенням згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.
02 Вересня, 2021 р., 11:56
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує: з 1 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування, яке триватиме до 1 вересня 2022 року.
02 Вересня, 2021 р., 11:56
Дрогобицький сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Львівській області інформує: з 1 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування, яке триватиме до 1 вересня 2022 року.
02 Вересня, 2021 р., 09:58
Нещодавно начальник відділу електронних сервісів Дрогобицької  ДПІ  Головного управління ДПС у Львівській області Наталя Козяк провела практикуми для громадян, під час якого учасників навчання проінформували про запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.               

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь