Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2021 р., 11:46
В Дрогобицькому секторі ОРУ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що відповідно до вимог розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації відображається, зокрема така інформація:
30 Серпня, 2021 р., 12:25
До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять численні скарги від громадян щодо поширення постачальниками житлово-комунальних послуг в мережі Інтернет, під’їздах будинків, переліків боржників, а саме: номерів особових рахунків, адрес (назв районів, вулиць, номерів будинків та квартир), сум заборгованості тощо.
30 Серпня, 2021 р., 11:46
З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія «Контінентал Фармерз Груп» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях згідно з наступним графіком:
30 Серпня, 2021 р., 10:24
У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують: власні кошти ФОПа, які внесені на розрахунковий розрахунок, не включають до складу доходів та не відображають у Книзі обліку доходів та витрат. Для ФОП на загальній системі до складу оподатковуваного доходу зараховують виручку, яка надійшла ФОП як в грошовій, так і в натуральній формі від провадження господарської діяльності у вигляді: - безготівкових грошових коштів, які надійшли на банківський рахунок чи в готівковій формі безпосередньо підприємцю чи його працівникам на місці здійснення розрахунків (в т.ч. відсотки банку); - виручки в натуральній (негрошовій формі); - суми штрафів і пені, отримані від інших суб'єктів підприємництва за ЦПД за порушення умов договорів та інші доходи, які пов'язані із здійсненням підприємницької діяльності. Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області
30 Серпня, 2021 р., 10:19
Дрогобицький сектор організації роботи ОРУ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що відповідно до п. 296.1 ст. 296 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) фізичні особи - підприємці - платники єдиного податку першої і другої груп та платники єдиного податку третьої групи, які не є платниками податку на додану вартість, ведуть облік у довільній формі шляхом помісячного відображення лише отриманих доходів.
29 Серпня, 2021 р., 20:00
Сьогодні, в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність керівництво Меденицької ради, очолюване головою селищної ради Михайлом Живчиним було присутні на панахиді за загиблими в усіх селах громади, де вони поховані. Разом з капелланами молитвою та добрим словом згадали усіх Героїв. Пам'ятаймо! І шануймо те, що вони зробили для нас.
27 Серпня, 2021 р., 13:57
Народився 27 серпня 1856 року в с. Нагуєвичі.
26 Серпня, 2021 р., 14:54
Дрогобицький          сектор організації роботи ОРУ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що  наказом Міністерства фінансів України від 02 серпня 2021 року № 439 «Про затвердження форми одноразової (спеціальної) добровільної декларації та Порядку її подання» (зареєстровано Міністерством юстиції України 19.08.2021 за № 1090/36712),  затверджено форму одноразової (спеціальної) добровільної декларації та Порядок її подання.
26 Серпня, 2021 р., 14:47
Дрогобицький сектор організації роботи ОРУ Головного управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що чинним законодавством не передбачено обмежень щодо кількості електронних печаток під час їх реєстрації суб’єктом господарювання, який має декілька програмних РРО.
26 Серпня, 2021 р., 12:20
Вчора, 25 серпня 2021 року у Дрогобицькій державній податковій інспекції відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», присвячений одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню. На запитання додзвонювачів відповідав начальник Дрогобицької ДПІ Руслан Корж.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь