Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Серпня, 2021 р., 10:18
Діяльність Меденицької селищної ради спрямована на стабільний соціально економічний розвиток та ефективне використання трудових та фінансових ресурсів, вирішення актуальних проблем життєдіяльності громади.
16 Серпня, 2021 р., 17:31
У рамках угоди про співпрацю між Львівським обласним центром соціальних служб та Українським католицьким університетом кафедрою педагогіки та соціальної роботи проведено навчання, що входить в програму підвищення кваліфікації «Соціальна робота: шлях до професійності».  У навчанні від Меденицької ТГ взяли участь Оксана Тринчук -Директор ЦНСП, Наталя Дем’яновська - фахівець соціальної роботи та Христина Дубінецька – начальник служби у справах дітей. Відбувалося навчання в Українському католицькому університеті і містило такі теми: - навіщо розвивати послуги в громаді; - сутність визначення потреб громади в соціальних послугах: мета, суб’єкти та нормативно – правова база для проведення оцінки;  - алгоритм визначення потреб громади в соціальних послугах на короткостроковий і довгостроковий період; - методи та інструменти для збору даних: кількісні та якісні; - звіт  та визначення пріоритетів. Після завершення програми навчання отримали відповідні сертифікати.
13 Серпня, 2021 р., 16:47
Положення про фізкультурно-спортивне свято Меденицької територіальної громади
12 Серпня, 2021 р., 19:10
Сьогодні відбулося відкриття адміністративного корпусу Меденицької селищної ради.
11 Серпня, 2021 р., 15:25
МЕДЕНИЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА
11 Серпня, 2021 р., 14:01
Заходи щодо відзначення Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України  будуть проходити з 22 по 24 серпня в усіх населених пунктах громади.
11 Серпня, 2021 р., 13:19
Вчора у приміщенні Меденицької публічної бібліотеки стартував тиждень виготовлення атрибутики до святкування 30-ої річниці Дня Незалежності України. Активна молодь, працівники КЗ «Меденицька публічна бібліотека» та Меденицький селищний народний дім» взяли участь у створенні символічної квітки.
10 Серпня, 2021 р., 01:00
Шановний Михайле Мар’яновичу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь