Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2020 р., 14:50
Відповідно до розпорядження селищного голови 14.09.2020 № 110  «Про проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства  «Меденицька лікарня»Меденицької селищної ради, виконавчий комітет селищної ради оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області (далі по тексту – конкурсна комісія). З метою створення конкурсної комісії запрошуємо громадські організації з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських організацій не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) (далі по тексту – громадські організації) подавати обґрунтовані пропозиції та делегувати по одному представнику від кожної громадської організації. Для участі у відборі представники громадських організацій повинні надіслати/подати такий пакет документів:
15 Вересня, 2020 р., 09:56
Проєкту генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області; звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області.           Громадське  обговорення генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області буде проводитись  з 15 вересня 2020 року по 15 жовтня 2020 року.
11 Вересня, 2020 р., 11:31
Службою автомобільних доріг Львівської області закінчено частковий ремонт дороги загального користування місцевого значення С140435 Меденичі-Летня та дороги державного значення С1401804 Стрий-Меденичі (Дорога на с.Рівне). На вказаний ремонт на кожну з доріг було виділено 950 тис.грн. з обласного бюджету та додатково надано субвенцію обласному бюджету з бюджету Меденицької ОТГ в сумі 300 тис.грн. на дорогу Меденичі-Летня та 500 тис.грн. Стрий-Меденичі (дорога на с.Рівне).
10 Вересня, 2020 р., 11:13
 Меденицька селищна рада Дрогобицького району Львівської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
09 Вересня, 2020 р., 09:25
Меденицькою селищною радою реалізовано ще один із проєктів обласного конкурсу мікропроєктів 2020 року. "Реконструкція дитячого майданчика по вул.Лисенка в смт Меденичі Дрогобицького району Львівської області".
04 Вересня, 2020 р., 10:28
В КНП "Меденицька лікарня" придбали нове медичне обладнання- сучасний ІФА аналізатор американського виробництва.З його допомогою виявляють антитіла до коронавірусу.  Результат тесту готовий за три години.  Це дозволяє з високою точністю визначити, чи переніс пацієнт інфекцію в минулому і чи не інфікований він на COVID-19 зараз. Як наслідок  – ми зможемо краще контролювати ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції. І це також важливо для підготовки до можливої другої хвилі пандемії.   Тестують пацієнтів, які потребують госпіталізації, та самих медиків. Важливо, що це обладнання може використовуватись для діагностики інших захворювань.
03 Вересня, 2020 р., 16:09
      (Обмеження для кожного рівня вступають в дію з 31.08.20р.)
31 Серпня, 2020 р., 14:58
Меденицька селищна рада  повідомляє про оприлюднення заяви  про визначення обсягу стратегічної екологічної  оцінки проєкту містобудівної документації – генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області.
31 Серпня, 2020 р., 10:29
У найближчий час Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільськогогосподарства України спільно з Всеукраїнською асоціацією органів місцевогосамоврядування«Всеукраїнськаасоціаціягромад»,запідтримкипрограмиСвітовогоБанкутаЄС«ПідтримкапрозорогоуправлінняземельнимиресурсамивУкраїні»,розпочинає2-ийетап пілотного впровадження онлайн платформи для сільськогосподарськихтоваровиробників«Державнийаграрнийреєстр»(надалі – ДАР).Нагадуємо, що протягом лютого поточного року завершився 1-ий етап стосовновпровадження ДАР на території пілотних областей, зокрема Львівської, який дозволивпідвищитизацікавленістьаграріївуреєстраціївДАР,атакожпровеститестуванняфункціїсамогореєстру.ВжезаразпослугамиДАРможутьскористатисявсівиробникисільськогосподарськоїпродукціїнезалежновідформигосподарювання.Умайбутньомузареєстрованікористувачіотримають можливість подавати онлайн заявки на участь у державних та регіональнихпрограмахдержавноїпідтримкисільськогогосподарства.Окрім цього, участь в пілотному проєкті дозволить власникам земельних ділянокперевіритикоректністьданихназемлю,виявитипомилкивреєстрахіподатизаявкинаїхвиправлення, а також перевірити відповідність даних про майнові права на землю, та занеобхідностізареєструватитакіправа.Реалізаціядругоїхвилі2-гоетапупілотноговпровадженняДАР,щорозпочнеться 16 вересня 2020 рокутабудетривати 4 тижні,відбудеться,зокрема,натериторіїГрабовецької(Стрийськийр-н)таГніздичівської(Жидачівськийр-н)об’єднанихтериторіальнихгромад,депрацівникизгаданихОТГстанутьоператорамиДАРіконсультуватимутьаграріївзпитаньроботи реєстру та допомагатимуть вносити відомості про себе безпосередньо до самогореєстру.Однак в цілому ж, зареєструватися у ДАР онлайн вже зараз може будь-якийукраїнський аграрій самостійно за посиланнямhttps://www.ar.gov.ua/ (покрокова відео-інструкціяhttps://www.ar.gov.ua/using).Зоглядунавказане,просимовищенаведеневзятидоувагитавраховувативроботі,атакожпоширитиінформаціющодоможливостіреєстраціївДАРіпропілотневпровадженнязокрема серед сільгосптоваровиробників, що провадять діяльність на території ОТГ, тарозміститиінформаціюнаофіційномусайтігромади.У разі виникнення додаткових запитань можна звертатися до департаментуагропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації за телефоном(032)255-50-62чи на електронну скриньку apr@loda.gov.ua.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь