Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Вересня, 2020 р., 09:10
 "Жінка - Світоч сучасності"- під такою назвою в центральній Меденицькій публічній бібліотеці організована виставка - персоналія, присвячена 60 - річчю від дня народження О. Забужко.
22 Вересня, 2020 р., 16:51
  Сьогодні, 22 вересня 2020 року, в школах Меденицької селищної ради було проведено День цивільного захисту. До проведення були залучені підрозділи Дрогобицького РВ ГУ ДСНС і Меденицької місцевої пожежної команди.
18 Вересня, 2020 р., 16:29
Сьогодні, 18 вересня, на території Меденицької селищної ради було проведено показові об’єктові тренування: відпрацьовувались питання взаємодії при надзвичайних ситуаціях місцевою пожежною командою та Дрогобицьким РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, було проведено евакуацію працівників і відвідувачів селищної ради та змодельовану ситуацію у разі виникнення пожежі в адмінбудівлі. По завершені об’єктового тренування головним фахівцем Дрогобицького РВ ГУ ДСНС України С. Юхновським було здійснено показ пожежно-рятувального обладнання та надано рекомендації працівникам селищної ради щодо їх дій при виникненні пожежі чи інших надзвичайних ситуацій.
17 Вересня, 2020 р., 16:42
Сьогодні, 17 вересня голова Меденицької ОТГ Володимир Шулак взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня рятівника, які проходили на території Дрогобицького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, де був нагороджений грамотою за сприяння розвитку місцевої пожежної команди смт.Меденичі.
15 Вересня, 2020 р., 15:25
Шановні мешканці Меденицької ОТГ!
15 Вересня, 2020 р., 14:50
Відповідно до розпорядження селищного голови 14.09.2020 № 110  «Про проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства  «Меденицька лікарня»Меденицької селищної ради, виконавчий комітет селищної ради оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області (далі по тексту – конкурсна комісія). З метою створення конкурсної комісії запрошуємо громадські організації з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських організацій не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) (далі по тексту – громадські організації) подавати обґрунтовані пропозиції та делегувати по одному представнику від кожної громадської організації. Для участі у відборі представники громадських організацій повинні надіслати/подати такий пакет документів:
15 Вересня, 2020 р., 09:56
Проєкту генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області; звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області.           Громадське  обговорення генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану села Летня Дрогобицького району Львівської області буде проводитись  з 15 вересня 2020 року по 15 жовтня 2020 року.
11 Вересня, 2020 р., 11:31
Службою автомобільних доріг Львівської області закінчено частковий ремонт дороги загального користування місцевого значення С140435 Меденичі-Летня та дороги державного значення С1401804 Стрий-Меденичі (Дорога на с.Рівне). На вказаний ремонт на кожну з доріг було виділено 950 тис.грн. з обласного бюджету та додатково надано субвенцію обласному бюджету з бюджету Меденицької ОТГ в сумі 300 тис.грн. на дорогу Меденичі-Летня та 500 тис.грн. Стрий-Меденичі (дорога на с.Рівне).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь